Головна
Каталог
Контакти
Більше

Новинка! Lamicolor HPL Італія

Компанія Lamicolor є одним з лідерів по виробництву HPL (ДБСП) пластиків.

 Продукція компанії розробляється з належною увагою до сучасних тенденцій як внутрішньо-національного, так і міжнародних ринків. Lamicolor є однією з провідних компаній, яка орієнтована на дослідження та експерименти в області нових технологій, завдяки своїй гнучкості виробництва і професійним навичкам своїх співробітників.

 Компанія Lamicolor сміливо може похвалитися величезним спектром продукції найвищої якості. Основна мета компанії полягає в розвитку виробництва з постійною прихильністю якості виробленої продукції, що досягається за рахунок накопиченого досвіду і строгих процедур контролю якості сировини і готової продукції.
Кожен виріб, вироблене на фабриці Lamicolor відповідає найсуворішим міжнародним стандартам, що гарантує отримання не тільки передового продукту з точки зору технологій і стилю , але також безпеку і надійність з усіх точок зору.

 Вибір пластиків компанії величезний з точки зрен ия декору і текстур, з урахуванням ретельного аналізу нових трендів і тенденцій кольору, і є найкраще функціональне і стильове рішення для будь-яких вимог дизайну в меблевій промисловості і в оформленні в цілому, а також в будівництві, промисловості, транспорту та інших областях.